Προβολή χορηγών

Η διαφήμιση σας:

Προβολή χορηγών: στο μαγιό στο πίσω μέρος Προβολή χορηγών: στο μαγιό στο μπροστά μέρος Προβολή χορηγών: από τα ΜΜΕ ( Novasport, Star κεντρικής Ελλάδος, κ.α. .) Προβολή χορηγών: από τα ΜΜΕ ( Novasport, Star κεντρικής Ελλάδος, κ.α. .)

Το άθλημα του beach volley

Το beach volley είναι ίσως το πιο συναρπαστικό άθλημα του καλοκαιριού.

Χρίστηκε ολυμπιακό άθλημα το έτος 2000 και από τότε έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κόσμου τόσο σε διεθνές όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο. Ενδεικτικά, στην ολυμπιάδα του Σίδνευ ήταν τρίτο σε τηλεθέαση ενώ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Ρόδο σημειώθηκε ρεκόρ τηλεθέασης και φυσικά στην Ολυμπιάδα της Αθήνας και στο Πεκίνο .

Ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Volley διεξάγεται κατά τους μήνες του καλοκαιριού και λαμβάνει χώρα στις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδος και στα ομορφότερα νησιά όπως Κάλυμνο, Νάξο, Ρέθυμνο Κρήτης, Σαντορίνη, Ζάκυνθο, Κέρκυρα, Κεραμωτή Καβάλας καθώς και σε κεντρικά σημεία πόλεων. Στο τελευταίο τουρνουά ( τελικός ) παίρνουν μέρος μόνο οι 8 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας.

Προβολή χορηγών: πρωτάθλημα beach volley - πολύ αγαπητό στο φίλαθλο κοινό!

 

Το συγκεκριμένο Πρωτάθλημα είναι πολύ αγαπητό στο φίλαθλο κοινό και καλύπτεται από Τηλεόραση και Τύπο. Το ενδιαφέρον του κόσµου αλλά και των Μέσων Μαζικής Ενηµέρωσης έχει αυξηθεί ιδιαίτερα µετά την Ολυµπιάδα 2004 που διεξήχθη στην Αθήνα. Όλο και περισσότερα γήπεδα beach volley δημιουργούνται καθημερινά στη Αθήνα και στις γύρω περιοχές, έχοντας μεγάλη προσέλευση κόσμου.

"Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας για την στήριξη τους " addidas ynksports Βρείτε την Αθηνά στο Facebook