Αθλητικό Βιογραφικό Αθηνάς ΔηλαβέρηΞεχωριστές στιγμές...

Συνεντεύξεις στο κανάλι NovaSport

 

Ξεχωριστές στιγμές για την Αθηνά Δηλαβέρη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα beachvolley καθώς τα τελευταία πέντε χρόνια διατηρεί την πρώτη θέση στην πανελλήνια κατάταξη.

Απονομή του τίτλου MVP στην Αθηνά Δηλαβέρη μαζί με την κατακτηση της πρώτης θέσης στο πανελλήνιο τουρνουά στο Πόρτο Χέλι 2010 με συμπαίχτρια την Katalin Kiss .


Αθηνά Δηλαβέρη - Απονομές – Συνεντεύξεις

 

Απονομή του τίτλου MVP στην Αθηνά Δηλαβέρη όταν κατέκτησε την πρώτη θέση στο πανελλήνιο τουρνουά στην Κεραμωτή Καβάλας 2009 με συμπαίχτρια την Katalin KissΑθηνά Δηλαβέρη - Απονομές – Συνεντεύξεις

 

Δεύτερη θέση για την Αθηνά Δηλαβέρη στο Queen of the beach στα Καμένα Βούρλα 2005. Την πρώτη θέση κατέκτησε η Κατερίνα Νικολαίδου πρώην αθλήτρια της εθνικής ομάδας beachvolley. Την τρίτη θέση κατέκτησε η Μαριάννα Χούντα.Το άθλημα του beach volley

Το beach volley είναι ίσως το πιο συναρπαστικό άθλημα του καλοκαιριού.

Χρίστηκε ολυμπιακό άθλημα το έτος 2000 και από τότε έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κόσμου τόσο σε διεθνές όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο. Ενδεικτικά, στην ολυμπιάδα του Σίδνευ ήταν τρίτο σε τηλεθέαση ενώ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Ρόδο σημειώθηκε ρεκόρ τηλεθέασης και φυσικά στην Ολυμπιάδα της Αθήνας και στο Πεκίνο .

Ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Volley διεξάγεται κατά τους μήνες του καλοκαιριού και λαμβάνει χώρα στις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδος και στα ομορφότερα νησιά όπως Κάλυμνο, Νάξο, Ρέθυμνο Κρήτης, Σαντορίνη, Ζάκυνθο, Κέρκυρα, Κεραμωτή Καβάλας καθώς και σε κεντρικά σημεία πόλεων. Στο τελευταίο τουρνουά ( τελικός ) παίρνουν μέρος μόνο οι 8 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας.

Το συγκεκριμένο Πρωτάθλημα είναι πολύ αγαπητό στο φίλαθλο κοινό και καλύπτεται από Τηλεόραση και Τύπο. Το ενδιαφέρον του κόσµου αλλά και των Μέσων Μαζικής Ενηµέρωσης έχει αυξηθεί ιδιαίτερα µετά την Ολυµπιάδα 2004 που διεξήχθη στην Αθήνα. Όλο και περισσότερα γήπεδα beach volley δημιουργούνται καθημερινά στη Αθήνα και στις γύρω περιοχές, έχοντας μεγάλη προσέλευση κόσμου.

Βιογραφικό Μιμής Γκότζη στο BeachVolley (νέα συμπαίκτρια της Αθηνάς Δηλαβέρη)


"Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας για την στήριξη τους " addidas ynksports Βρείτε την Αθηνά στο Facebook